ΠΑΙΞΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ: ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ "ΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ"Παίξτε με τα παιδάκια σας αυτό το τρελό παιχνίδι και περάστε μαζί τους ποιοτικό χρόνο που τόσο πολύ χρειάζεστε!!! Το παιχνίδι είναι απλό και ιδανικό για ηλικίες 3 με 8!!! Φυσικά και οι πιο μεγάλοι θα κατά-διασκεδάσουν με αυτό το παιχνίδι!
 

Θα χρειαστείτε:

Προετοιμασία - Διαδικασία:

  1. Εκτυπώστε τις σελίδες με τα διάφορα μέρη (η σελίδα με το σώμα μπορεί να εκτυπωθεί μια για κάθε παίκτη, οι υπόλοιπες όσες φορές θέλετε).
  2. Πλαστικοποιήστε όλες τις σελίδες (για μεγαλύτερη αντοχή).
  3. Εκτυπώστε το ζάρι σε χοντρό χαρτόνι, πλαστικοποιήστε και συναρμολογήστε.
  4. Κόψτε ξεχωριστά τα μέρη του τέρατος (η μόνη σελίδα που δεν θα κόψεις είναι αυτή με το σώμα του τέρατος)
  5. Βάλτε βέλκρο στα σημεία όπου θα κολλάτε τα διάφορα μέρη (χέρια, κέρατα, μάτια, πόδια κλπ) καθώς και στα αντίστοιχα κομμάτια. (Αυτό το βήμα είναι προαιρετικό, αλλά θα κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον και επίσης θα συνεισφέρει ακόμη περισσότερο στην ανάπτυξη της λεπτής κινητικότητας των παιδιών)
 
Φυσικά θα μπορούσατε απλά να τα εκτυπώσετε και να κολλάτε το κάθε μέλος ώστε τα παιδάκια να αποκτήσουν ένα μικρό αστείο καδράκι για το δωμάτιό τους.
 
 Monsters3

Πώς παίζουμε το παιχνίδι – Διαδικασία:

 
  1. Ξεκινάμε με τον μικρότερο παίχτη πρώτο.
  2. Ρίχνουμε το ζάρι και ότι μέλος αναγράφει το ζάρι το κολλάμε στο σώμα του τέρατος. Ο κάθε παίχτης ρίχνει μια φορά και εκτελεί τις οδηγίες του ζαριού.


Το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό!!!


 

ΠΑΡΑΛΑΓΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ:


Μπορούμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι σε στυλ "Μάντεψε ποιός". Ζητάμε από το παιδάκι να φτιάξει ένα τερατάκι και προσπαθούμε χωρίς να κοιτάζουμε να φτιάξουμε ένα ίδιο. Παίρνουμε ένα βαθμό για κάθε μέλος που πετυχαίνουμε. Μέτα ανταλλάζουμε ρόλους!!!

Monsters2

 
 
Έμπνευση από: somewhatsimple.com
 
 

Άλλα άρθρα

comments powered by Disqus

[X] Κλείσιμο Παράθυρου

Για να βλέπετε πρώτοι τα νέα άρθρα κάνετε click στο Like button


0.0474