ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΥΦΑΣΜΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ ΣΑΣΠώς μπορείτε να προσαρμόσετε κάποιο όμορφο ύφασμα στη βεράντα  ή στον κήπο σας για να κάνει την όψη του πιο πρωτότυπη;

Εδώ είναι μερικές ιδέες για το πώς να το κάνουμε αυτό. Χρησιμοποιήστε κάποιο ύφασμα ή κουρτίνα στη βεράντα.

Πάρτε φωτεινά και πολύχρωμα υφάσματα για να δημιουργήσετε όμορφους τόνους. Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δίχρωμο ύφασμα με κάποιο σχέδιο για να τονίσετε το κλασικό στυλ. Λευκές κουρτίνες, θα σας δώσουν μια αίσθηση κομψότητας και ειδικά αν είναι σε κάποιο πολυτελές θέρετρο.

Μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε την είσοδο στην βεράντα με πλούσια σε χρώματα κουρτίνες - αυτό είναι πολύ δημοφιλές στη Γαλλία και το Μαρόκο.

Μπορείτε να κρεμάσετε ένα εξαιρετικό Baldaquin (θόλο ή κουβούκλιο canopy) σε κάποια ήσυχη γωνιά του κήπου σας για να την προστατέψετε από τον ήλιο και τον άνεμο.

Κάνετε κάποια τέντα πάνω από το τραπέζι σας για να προστατευτείτε από την ηλιακή ακτινοβολία κατά τη διάρκεια ενός γεύματος.

Μπορείτε επίσης να κάνετε κάποια DIY τραπεζομάντιλα ή μαξιλάρια από το ίδιο ύφασμα με τις κουρτίνες σας για να τονίσετε το ντεκόρ σας.
 

Ιδέες διακόσμησης με υφάσματα για τον κήπο σας11


 
 

Άλλα άρθρα

comments powered by Disqus

[X] Κλείσιμο Παράθυρου

Για να βλέπετε πρώτοι τα νέα άρθρα κάνετε click στο Like button


0.01991